Arosa - Zwitserland » De omgeving

De omgeving

Arosa ligt in het zuidoosten van Zwitserland. Arosa is oorspronkelijk een kuuroord, vanwege zijn hoge ligging in de bergen (1742 meter). Het is een sfeervolle plaats met veel restaurants en bars. Er zijn veel wandelmogelijkheden in de bergachtige omgeving van Arosa.

Het sneeuwzekere Arosa ligt ongeveer 900 km van Utrecht. De compleet ingerichte 2 1/2 kamerwoning ligt aan de winkelstraat op 150 meter van de kabelbaan naar de Weisshorn (2600meter).

Wintersportvakantie in Arosa omvat alle belangrijke elementen: activiteit, sportiviteit en inspanning, maar natuurlijk ook gezelligheid en ontspanning. De skischoenen aan, uw ski"s onder en op 50 meter afstand is de lift. Ook langlaufen of snowboarden tijdens uw wintersportvakantie in Arosa? Het appartement ligt aan de winkelstraat in een relatief rustige omgeving direct aan de piste. Na het skiën kunt u van de après-ski genieten. Arosa, is kindvriendelijk 

In de winter kunt u gebruik maken van 100 km pisten. U kunt ook langlaufen, wandelen, schaatsen, winkelen, lekker uit eten, cinema en het bezoeken van de vele disco's.

In de zomer biedt Arosa ook veel mogelijkheden. U kunt wandelen, mountainbiken, bergbeklimmen, golfen, paardrijden en dergelijke, maar bovenal genieten van de prachtige natuur en de gezonde lucht.

Download hier de brochure over Arosa

Powered by Etomite CMS.