Paradise Hill Resort - Mahmutlar - Turkije » Overwinteren

Overwinteren voor 800 per maand

Een schitterend mooi land met een zeer aangenaam klimaat dus enorm in opkomst voor al degene die vanaf september t/m maart voor een langere periode willen overwinteren. Een overwinterland bij uitstek met zijn duizenden kilometers kustlijn welke voor een groot gedeelte een toeristische bestemming heeft. Vooral aan de zuidkust zijn in het bijzonder de Turkse Riviéra, Antalya en Alanya bekent als toeristische bestemmingen.

Turkije heeft werkelijk alles in zich wat de overwinteraars in elke leeftijdscategorie zouden wensen. De vriendelijke en gastvrije bevolking, de gezellige badplaatsen het prachtige achterland met historische plekken een heerlijke heldere zee en een grote verscheidenheid aan accommodaties.

Turkije heeft een heerlijke en smaakvolle keuken, het meest opwindende zijn de meze, verrassende hapjes die op zich al een maaltijd kunnen zijn of als voorgerecht worden gegeten. Met deze hapjes brengen de Turkse koks hun fantasie en creativiteit op tafel met oneindige oogstrelende en smaakvolle variaties.

Voor overwinteraars van november tot en met april slechts € 800 per maand (zie ook tarieven)

Powered by Etomite CMS.